Om oss

Introduktion
Reflexer.com är en öppen och lätthanterlig inköpskanal för godkända reflexer med tryck, utan dolda merkostnader och finstilta villkor.

Vi har extremt konkurrenskraftiga priser vid både små och stora antal, gedigen kunskap om våra produkter både i produktion och användande, och snabba och hjälpsamma säljare och grafiker.

Vi har också samlat ihop information om reflexer för kunskapssökande besökare som inte i första hand är ute efter att köpa någonting. Informations-sidan kommer att publiceras inom kort.

Bakgrund
1997 påbörjade vi produktutveckling av mjuka reflexer, som då var en nyhet på marknaden. Vi bekostade ett mångtal tester hos SP, Svensk Provningsanstalt, samt certifieringar via SIS och senare DNV. Vi tog fram och finputsade ett stort antal former, nya upphängningsanordningar, förpackningar och distributionslösningar. Vi gjorde med andra ord det mesta som en direktimportör gör när de utvecklar och lanserar en ny produkt. Den stora skillnaden var att vi från start jobbade enbart med europeiska producenter, inte asiatiska som så ofta är fallet. 1998 lanserade vi reflexer.com, med stort fokus på mjuka reflexer. Våra främsta kunder under de första åren var kommuner runtom i landet, och framför allt tekniska förvaltningar och avdelningar.

Genom åren har vi sedan långsamt skiftat produktions-centrum till Sverige, där all produktion av mjuka reflexer nu sker. Resultatet är fortsatt hög kvalitet, högre leveranssäkerhet, kortare leveranstid och fler möjligheter för snabbare produktutveckling och anpassning. Vi har också skiftat fokus så att vi nu ger lika mycket utrymme åt hårda reflexer, som i många fall är en minst lika bra reklambärare. Vi fortsätter med vårt ambitiösa, och ändlösa, projekt att få reklamköpare att köpa godkända reflexer istället för billigt plastskräp. Det är tro det eller ej överraskande svårt.

Kontaktuppgifter
En webbtjänst från CEBA AB i Örebro, ett företag med över 20 år i reklambranschen.

Telefon: 019-12 50 00

E-post: kontakt@ceba.se (OBS: Skicka alltid brådskande förfrågningar till info@reflexer.com!)

Hemsida: www.ceba.se

Adress:

CEBA AB
Hagmarksgatan 56
702 16 ÖREBRO

Företagsuppgifter:

Org.nr: 556571-0190
Bankgiro: 129-8355
Moms-nr: SE556571019001